Binnen zonwering

Geplaatst op door

Rolgordijn of toch vouwgordijn? Lamellen of liever verduisterende gordijnen? Of toch maar houten jaloezieën? De woon- en verfwinkel van Bol Schildersbedrijf is dé plek waar u uw zoektocht naar zonwering voor binnen en buiten kunt starten. Als het om gordijnen, lamellen, vriesco, shades, jaloezieën, rolgordijnen, vitrage of vouwgordijnen gaat, hebben wij voor u het beste advies. En uiteraard is alles op maat mogelijk.

Wij werken onder meer met de merken Luxaflex, a House of Happiness, Velux, Fakro, Vriesco en Vadain. Kom langs of vraag een van onze interieuradviseurs om advies bij u thuis. Het uiteindelijke bevestigen van uw zonwering is voor ons ook geen probleem.

Vitrage

Vitrage is een dun, licht-doorlatend gordijn wat samen met andere, verduisterende gordijnen kan worden gebruikt. Met vitrage haal je privacy, licht en een stukje sfeer in huis. Wij verkopen vitrage in veel verschillende soorten; wit, licht gekleurd of met een ingeweven patroon.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populaire gordijnensoort. Dat komt omdat ze zo veelzijdig zijn. Voor ieder raam past wel een rolgordijn. Ze zijn verkrijgbaar in effen materiaal, met een leuke print of zelfs met transparantie, voor mooi gefilterd daglicht.

Shades

Het gemak van een rolgordijn met de sfeer van vitrage. Met shades haalt u het beste van twee werelden in huis. Onze shades zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor u altijd de juiste shades voor uw huis zult vinden.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn veelzijdige gordijnen die werken als een soort schuifdeur. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt als zonwering, maar ook als afscheiding tussen verschillende ruimtes. Kies voor panelen met een effen kleur, een patroon, of een combinatie van beiden, waarmee u kunt blijven afwisselen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn elegante gordijnen die van boven naar beneden worden gevouwen in plaats van gerold. Vanwege de klassieke uitstraling worden deze gordijnen ook wel Roman shades genoemd. Vouwgordijnen zorgen voor een warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en designs.

Verticale lamellen

Een grote raampartij, maar toch verduistering? Daar zijn verticale lamellen erg geschikt voor. Bepaal zelf de hoeveelheid licht die naar binnen komt in een handomdraai. Verticale lamellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, u vindt altijd wel iets wat bij uw interieur past.

Verduisterende rolgordijnen

Met een verduisterend rolgordijn slaapt u nog even lekker uit. Want van zonlicht heeft u geen last. Deze rolgordijnen laten geen licht door, en zorgen er ook voor dat er geen inkijk is, wanneer u binnen het licht aan heeft. Onze verduisterende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel kleuren en patronen. Bekijk alle opties en laat u informeren in de showroom.

Verduisterend gordijn

Het ultieme luxegevoel en comfort haalt u in huis met een verduisterend gordijn. Deze gordijnen zijn gemaakt van verschillende lagen stof. Zo laten ze nauwelijks licht door. De stof aan de achterkant kan wit zijn, of een kleur of print die past bij de voorkant van het gordijn. Voor alle opties in verduisterende gordijnen neemt u een kijkje in onze showroom.

Jaloezieën

Verduistering of iets meer licht? Met jaloezieën bepaal je zelf gemakkelijk hoeveel licht er naar binnen komt. Jaloezieën worden gemaakt in veel verschillende materialen: kunststof, aluminium of hout. Voor elke sfeer zijn er bijpassende jaloezieën. In onze showroom kunt u ze op uw gemak bekijken.

Duette gordijnen

Duette gordijnen zijn uniek in hun soort. Ze zijn gemaakt van twee lagen stof die samenkomen in een honingraatstructuur. In deze honingraat vormt zicht een laag lucht, die zorgt voor isolatie van zowel tempratuur als geluid. Bovendien kunnen duette gordijnen door de unieke samenstelling zowel naar boven als naar beneden worden geopend. De gordijnen zijn er in verschillende uitvoeringen, van lichtdoorlatend tot verduisterend. Kom alle opties bekijken en laat u informeren in onze showroom.

Luxaflex

Bekijk hier onze complete collectie Luxaflex.