Verf

Geplaatst op door

Nét een speciale kleur blauw in uw hoofd? Of nét een bepaalde kleur grijs? De keuze van een kleur verf is zo persoonlijk. Dat weten wij maar al te goed. U kunt in onze verf- behangspeciaalzaak een kleur opzoeken in een kleurenwaaier, zich laten inspireren door de Pure kleurenwand of ons aangeven welke kleur u zoekt, zodat wij voor u aan de slag gaan. Wij kunnen elke gewenste kleur voor u maken, zodat u altijd tevreden bent! Met ‘up too date’ computer gestuurde mengmachines maken wij de kleur verf die u wilt, terwijl u wacht. Ook kunnen wij uw bestaande kleur ‘inscannen’ met een zo genoemde spectometer.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten verf, zoals muurverf, betonverf, houtverf, structuurverf, grondverf, aflakverf en beitsverf. Allemaal natuurlijk van de beste kwaliteit. Bol Schildersbedrijf beschikt over een uitgebreid assortiment verf voor binnen en buiten. Wij verkopen onder meer Sikkens, Flexa, Sigma en Wijzonol.

Vindt u het lastig om te kiezen? Dan komen onze kleur- en interieuradviseurs graag bij u thuis voor een advies op maat. En als u de schildersklus niet zelf wilt uitvoeren, dan kunt uiteraard een van onze professionele schilders laten komen.

Beitsverf

Beitsverf geeft hout niet alleen een fraaie kleur, maar is ook een goede bescherming voor het hout. Het voordeel van beitsverf is dat er geen grondverf nodig is. De meeste beitsverf is transparant, waardoor u de houtnerf blijft zien. Maar we verkopen ook dekkende beitsverf in veel verschillende kleuren.

Aflakverf

Aflakverf is vochtafstotend en zorgt daarom voor het behoud van uw kozijnen en ander hout. Bol Schildersbedrijf verkoopt aflakverf van verschillende topmerken en beschikt ook over de bijbehorende mengmachines. Hierdoor mengen wij uw aflakverf snel in iedere gewenste kleur.

Structuurverf

Met structuurverf brengt u gemakkelijk een structuur aan op uw muur. Daarmee worden meteen eventuele oneffenheden weggewerkt. De structuur in deze verf wordt gecreëerd door een korrel in de verf. Bol Schildersbedrijf verkoopt veel verschillende soorten structuurverf, die ieder voor hun eigen structuur zorgen.

Muurverf

Het verven van een muur is een gemakkelijke en snelle manier om een kamer een compleet nieuwe uitstraling te geven. Bol Schildersbedrijf verkoopt muurverf van topmerken als Sikkens, Sigma en Wijzonol. Al onze muurverf vindt u in de webshop en showroom.

Grondverf

Grondverf is een belangrijke basis voor schilderwerk. Zonder grondverf hecht de verf niet goed en is het oppervlak niet egaal. Zorg dus dat u investeert in een goede grondverf voor u gaat schilderen. In de webshop en showroom van Bol Schildersbedrijf vindt u grondverf van topmerken als Sikkens, Sigma en Wijzonol.

Betonverf

Een industrieel interieur is dé trend van dit moment. Door een betonnen muur of vloer te verven in plaats van te bedekken, creëert u snel die industriële look. Bovendien zorgt u er met betonverf voor, dat uw betonnen vloer minder zal slijten en dus geen gaten gaat vertonen.