Behang

Geplaatst op door

Een mooi behang aan de muur maakt een ruimte helemaal af. Dat geldt niet alleen voor het behang in de woonkamer, maar ook voor in de keuken, slaapkamer en in de kinderkamer. Neem een kijkje in de verf- behangspeciaalzaak van Bol Schildersbedrijf en blader rustig door een van de vele behangboeken die u bij ons kunt inkijken.

Wij volgen de laatste trends en hebben de collecties van alle topmerken in huis. U kunt kiezen uit meer dan 125 behangboeken van onder meer Eijffinger, Arte, Esta, Noordwand, Spits, @walls, Behangexpress, Casadeco, Hooked on Walls, Design Department, Voca en Ons Zelf. De boeken kunt u ook op zicht mee naar huis nemen. Mocht u er niet uitkomen, dan is bezoek aan huis voor een gratis persoonlijk advies geen probleem.

Ook fijn: als u bij ons behang bestelt, mag u gratis gebruik maken van onze behangtafels. Geen zin of tijd om zelf te behangen? Geen probleem, onze vakkundige behangers staan voor u klaar.

Fotobehang

Met fotobehang wordt een kamer gemakkelijk getransformeerd in een compleet nieuwe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een bos, een skyline of een berglandschap op uw muur. Maar ook een foto die u zelf aanlevert kunnen wij op behang laten drukken.

Papierbehang

Papierbehang is een veelgebruikte behangsoort die in veel verschillende varianten te krijgen is. Met reliëf, print of een effen kleur; in iedere stijl hebben wij het mooiste papierbehang voor u.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang of glasweefselbehang is een duurzaam behang, omdat het niet van papier, maar van glasvezels is gemaakt. Deze glasvezels zijn verweven tot een sterk geheel, hier door is het ‘scheur overbruggend’. Het behang is in vele patronen te verkrijgen maar ook geheel glad waardoor het de uitstraling geeft dat het glad is gestuukt. Glasvezelbehang is gemakkelijk over te schilderen in iedere gewenste kleur.

Vinylbehang

Vinylbehang heeft een bovenlaag van vinyl, waardoor het glad aanvoelt. Door dit gladde oppervlak kan vinyl behang goed tegen waterspatten en is het ook eenvoudig schoon te houden. Vinylbehang is daarom uitstekend geschikt voor in uw keuken of eetkamer.

Kinderbehang

Of het nu gaat om een prinsessenkamer of een piratenkamer, met het juiste behang bepaal je de sfeer van iedere kinderkamer. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan kinderbehang in onze showroom.

Muurstickers

Met muurstickers geef je net dat beetje extra aan je muur. Of je nu houdt van strak of sierlijk, muurstickers zijn er in veel soorten en maten.

Vliesbehang

Vliesbehang dankt zijn naam aan het vlies aan de achterkant. Hierdoor hoeft het behang niet eerst te worden ingesmeerd. Vliesbehang kan gemakkelijk worden aangebracht door de muur in te smeren en het behang er tegenaan te drukken. Bovendien is vliesbehang ook nog eens sterker dan traditioneel behang.