Buiten zonwering

Geplaatst op door

Zonneschermen voor je terras

Met een uitbundig zonnetje kan het zomaar flink warm worden. Ook in huis. Een zonnescherm weert hitte en fel licht uit woonkamer of slaapkamer. De kamertemperatuur blijft lekker aangenaam.

Wij bieden producten van Sunmaster. Je hebt keuze uit heel veel maten en kleuren en technieken. Je vindt in onze collectie dus altijd het scherm van jouw smaak.

Knikarm schermen

Een knikarmscherm is een zonnescherm met twee armen die horizontaal uitklappen, vlak onder het doek. Het scherm strekt zich uit boven het terras, zonder dat je er tegenaan kunt lopen. Zittend of staand heb je vrij uitzicht en alle ruimte.

Open de knikarm zonwering die je buiten hebt hangen zover als jij wilt. Omdat de zon er niet onderdoor schijnt, blijft het zonlicht weg bij de ramen van je huis. Daardoor blijft het ook binnen heerlijk behaaglijk.

Uitval schermen

Een uitvalscherm heeft aan weerszijden twee armen. Als je het je scherm wilt laten zakken, bewegen de armen. Deze zitten aan een aluminium profiel dat vastzit aan de gevel. Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar je niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm. Toch houd je volledig zicht naar buiten.

Screens

Voelt jouw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kun jij je huis – én je hoofd – niet koel houden. Screens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren. Wil jij de beste screens op de markt? Kies voor een Sunmaster-product: de uitvinder van screens.

Rolluiken

Isolatie, veiligheid, privacy… rolluiken bieden het allemaal. Wij leveren rolluiken in uiteenlopende maten, kleuren en bedieningen. We maken deze in eigen huis, vakkundig en met de beste materialen. Klaar voor jarenlang probleemloos gebruik.

Buitenjaloezieën

Wil je in huis af van hinderlijke zonnestralen, maar toch genieten van de zon? Kies voor buitenjaloezieën. Hiermee doseer je het binnenvallende zonlicht zoals jij dat wilt.